Organizatori

Organizatorul evenimentului este EDvisory Education, o retea internationala de organizatii neguvernamentale si companii active in domeniul educational.

Principalul co-organizator din Romania este IEC - International Education Center, organizatie non-guvernamentala, non-profit, a carei misiune declarata e de a oferi asistenta tinerilor romani in efortul lor de a accesa sistemul global de educatie, de a media relatia dintre elevii/studentii romani care doresc sa isi continue studiile in strainatate si institutii educationale din toata lumea (universitati, licee publice, scoli boarding, scoli de limba).

IEC Romania a fost fondata in 2002, evoluand de la un numar redus de programe internationale la o organizatie care ofera consultanta educationala in domeniul universitar, dezvoltand programe pentru scoli de tip boarding si licee publice, cursuri de limba si programe educationale de vara intr-un numar variat de tari, de la Germania, Marea Britanie, Olanda, Japonia la Danemarca sau Statele Unite ale Americii. IEC Romania este membru EAIE - European Association for International Education si membru NAFSA - Association of International Educators.

Principalul co-organizator din Bulgaria este EDLANTA - Education and Language Travel Abroad.